11

In between

Jeg er sådan mellem projekter eller hvordan man nu skal sige det. Jeg venter på opskriften på Louises Langcardigan, som jeg købte i forgårs og jeg venter på et ordentligt læs Cascade fra USA, så der er ikke noget, som brænder lige nu.

Så må man tage fantasien i brug…

Jeg har snuppet kassen med bomuldsgarn, en hæklenål og Kaffe Fasset som inspiration, for den nye sofa kunne bruge nye puder. Nogle skal syes af det stribede stof, som Susanne havde med hjem fra Paris, men de kunne sagtens suppleres med andet.

Det går fint, men mens jeg sidder og hækler, får jeg pludselig en frygtelig lyst til igen at brodere lidt. Det har jeg tidligere gjort en del i. Ikke sådan særlig traditionelt, men til gengæld temmelig tilfredsstillende. Nu overvejer jeg, om torveturen skal skiftes ud med en tur ud i Stof & Stil, for at hente lidt lærred. Jeg tror det næsten.

Du vil sikkert også kunne lide