11

Hvordan mennesket er et flokdyr og Liselotte derfor bare suger nydelse ud af netop det faktum

Oline og Gergely er flyttet ind i længen. Derinde har de fået egen miniaturelejlighed med soveværelse, stue og et stort badeværelse. Der er indrettet med nyt og efter alle kunstens regler. Der er lyst og dejligt, men der er ind imellem bedre herinde. Åbenbart.

Det er stadig her, der laves lektier, hvis en af dem er alene. Det er her ved spisebordet, de vælger at sætte sig. Mennesket er et flokdyr og kan lide selskab. Oline har siddet her hele dagen og slidt. Nu er Gergely retur, men de sidder stadig her. De gnasker frugt og grønt, som er skåret og sneget hen foran dem, for den slags kunne de ikke selv drømme om at tilberede, men på min måde, forsvinder det som dug for solen alligevel. Lidt snedig må man godt være.

Kenneth har heldigvis ikke telefontid i dag, for han har måttet kapitulere og ligger nu og sover. Influenzaen er efter ham, er jeg bange for, men måske hjælper det med en god, lang lur. Jeg lader ham sove, så længe han kan, mens jeg ind imellem kigger ind til ham og mærker på hans pande, som er lidt hed.

Mig? Jeg rydder op, vander blomster, vasker tøj og tænker i aftensmad. Måske strikker jeg også om lidt. Jeg har nemlig lige fløjtet til fyraften. Ah, siger jeg bare.

Du vil sikkert også kunne lide