17

Lang fredag forude…

Fredag. Weekend lige om hjørnet, men først en arbejdsdag, som først slutter ved 17.30-tiden.

Herefter er tiden min indtil mandag morgen. Det passer mig svært godt. Der er alt for mange forsømmelser og alt for mange ting, jeg gerne ville have tid og overskud til at fordybe mig i. Tiden er knap for øjeblikket og jeg har et stort behov for at passe på mig, så jeg begrænser alle de aktiviteter, jeg kan, og koncentrerer mig om, at begave mig selv med tid til lige akkurat det, der gør noget godt indeni.

Hvide tulipaner, lys og varm te skulle nu nok kunne give en rar start på fredagen. Min dag starter hjemmefra, hvor jeg arbejder i rolige omgivelser uden trafikstøj og maskinrystelser. Det er luksus at kunne det.

Må din fredag blive lige tilpas :-)

Du vil sikkert også kunne lide