10

Hjortetakker og træ i ny forklædning

Jeg elsker at gå på opdagelse på etsy. Det er ikke småting, jeg har fundet derinde gennem tiden. Sjove ting. Smukke ting. Glade ting. Røde ting. Bløde ting. Og ringe…

Hjortetaksring

I Canadas vildmark sidder Mark og Malcolm og hygger sig med at fremstille smukke, unikke ringe. De skriver om sig selv:

Hi, we’re Marc & Malcolm, or Endeavours Studio and Workshop: a collective of two young lads residing on the great plains of Canada. We create handcrafted jewellery using wood and antler. Our little workshop experiment started out innocently enough one summer day in 2010, and has since expanded in ways our younger selves would have never imagined. We love the endless variety these two natural mediums provide. And hey, if it brings you a little closer to nature we’re fine by that too.

Hjortetak og Ædeltræ

Jeg kan lide deres ting. Jeg har holdt mig i skindet. Foreløbig.

Du vil sikkert også kunne lide