18

Og så klapper vi vist lige hesten

Har jeg mon nævnt, at jeg er nærmest afhængig af tørklæder og specielt vild med dem, Martha McQuade fra Scarf Shop håndfarver i de smukkeste nuancer? Det er jeg! Helt og aldeles afhængig.

Jeg har stor kærlighed til farver og en endnu større kærlighed til store, bløde bomuldstørklæder, som smyger sig venligt og imødekommende om halsen.

De tørklæder Martha farver er rå, usømmede gaze-lignende bomuldsdrømme, som fås i et bredt udvalg både hvad angår størrelser og ikke mindst farver. Hver måned er der en special-farve, som er unika og ikke kommer hverken før eller siden. På den måde har jeg det smukkeste, støvet koralfarvede tørklæde, som er det foretrukne lige nu, men det kunne godt skifte med de sidst ankomne…

Tørklæder til glæde og gavn

Min yndling er ORIGINAL COTTON GIANT, men mindre kan vel også gøre det. Jeg har lige udvidet samlingen med Tuyman’s Blue, Navy og Grass. Alle farver lever 100% op til mine forventninger. De er smukke og jeg får kun lyst til at udvide samlingen yderligere, når jeg ser på dem, men der er nedlagt tørklæde-forbud for en tid nu. Med rette.

Du vil sikkert også kunne lide