17

Vi hepper!

Oline er i fuld gang med sine afsluttende eksaminer. Om kun ni dage, den 17. maj, kan hendes far sætte studenterhuen på hovedet af hende og snart efter er hun indehaver af The International Baccalaureate Diploma.

Vi er de stolte forældre. Virkelig stolte. Vi er faktisk frygtelig stolte. Vi ved, hvor meget hun har slidt og kæmpet. Vi ved, hvilke afsavn, det har kostet. Vi ved hvor utrolig disciplineret og flittig, hun har været. Vi ved, hvor meget arbejde det har krævet. Hvor meget hjemmearbejde, hvor mange test, hvor mange nætter og hvor meget blod, sved og tårer det her indeholder.

Derfor er vi pokkers stolte af hendes store indsats og engagement.

Blyant

I dag har hun tre eksaminer i træk. Jo, den er god nok. Tre!

På IB må man ikke benytte computer. Man må heller ikke have noter eller bøger med. Man må have sig selv og en blyant.

Olines første eksamen startede klokken 9 i morges. Hendes tredje slutter klokken 16.30. Måske Oline har skrivekrampe nu.

Vi hepper på hende. Måske kan hun mærke det.

Du vil sikkert også kunne lide