10

Først gik jeg i sort. Nu tager jeg en tur med DollyKarrusellen

Man kan da se, hvor langt man når. Jeg maler. Faktisk i datid, for jeg er færdig. Nu er der sort væg i den ene ende af terrassen. Den anden er på vej. Det bliver smukt og dejligt.

Maling

Jeg har ikke arme til den slags. Eller skuldre. Nu er der dømt ingenting resten af dagen. Så skal DollyKarrusellen testes. Den er ny og rigtig, rigtig god og så er jeg vild med, at det er en af vores dejlige kunder hvis mand er trædrejeren bag.

Den er hånddrejet og poleret. Den er velfungerende. Det er vigtigt for mig, at sådan en garnkarrusel løber let. Legende let. Man kan altid optimere med et stearinlys, men udgangspunktet skal være godt. Det er det her.

sondag 017 DollyKarrusellen

Man bliver også glad, når man vælter den, men hvorfor skulle man lige det? Måske for at blive glad? Jeg glæder mig i hvert fald til en times tid eller to i selskab med den.

Du vil sikkert også kunne lide