7

Jeg havde helt glemt motortiltrækningskraften

Vi har haft besøg af den dejligste, lille familie og der er ingen tvivl om, at Oskar var et hit hos yngste medlem, men Oskar synes, at små børn er sådan en underlig, utilregnelig størrelse, så de fik lov til at hilse på hinanden og så fortrak hunden – under massive protester – ind på et af husets afsides værelser, hvor han kunne hygge sig med en lur, lidt godbidder og kig ud til gårdspladsen.

Isaac blev ved bordet sammen med os. Vi spiste lidt frokost. Og snakkede. Så besluttede vi, at kaffen måtte indtages ude på Feddet, for indvies skulle det altså.

Der er nogen ting, der trække mere end andre derude i virkeligheden. I hvert fald lokkede havetraktoren mere end min pavlova og sådan er der så meget, man har at lære, når man får små drenge på besøg.

Visit

Kenneth er billigt til salg. når der er små børn. De elsker ham og han elsker dem. I dag var der stor succes med at kigge bedende efter traktoren, smide sig midt på den pløjemark, vi engang forvandler til græsplæne, banke panden vredt, men alligevel forsigtigt i jorden og kigge længselsfuldt ned efter den traktor, far havde sagt nej til. Kenneth forbarmede sig og hentede den. Han gav endda en tur. Siden indtog Isaac den og gjorde den til sin. Han kunne have en fremtid som mekaniker. Jeg si’r det bare.

Vi andre spiste pavlova med friske jordbær. Mmmm…

lordag 025

Isaac smagte lidt, når han havde tid, men mest af alt elskede han vist chokoladen.

lordag 047

Nu er Isaac kørt hjemad sammen med mor og far. Vi siger tak for et skønt og dejligt besøg. Kom snart igen. Tak :-)

Du vil sikkert også kunne lide