10

Sommerland med god afstand

Vi er taget i sommerland, hvor god afstand er en by i Rusland, hvis man skal ind for at handle. I hvert fald indtil videre, for der skal nok være tidspunkter, hvor det er forsvarligt. Vi har ikke fundet dem endnu. Vi er kørt videre de gange, vi har passeret dagligvarebutikkerne heroppe.

Heroppe?

Ja, heroppe. I klitterne pakket ind i sommerhusets dejlige, hyggelige og ukomplicerede liv.

En lille, forsigtig cykeltur ud i det blå

Jeg har taget min nye cykel med, så den skulle naturligvis bruges denne eftermiddag.

Kenneth var inde i Aalborg, så jeg udnyttede tiden til en kort tur ud i grøftekanten, mens vasketøjet tørrede hjemme.

Grusvejen, vi bor nede af, voldte ingen problemer, så jeg var sådan set fuld af fortrøstning, da jeg cyklede ud af Kystvejen. Jeg er nemlig ikke imponerende sikker på en cykel længere. Jeg skal lige øve mig lidt, men det kommer hurtigt, kan jeg mærke.

Jeg havde lagt en saks i cykelkurven, for man ved aldrig, hvad man kommer forbi på sådan en tur. Jeg kom forbi et lille stykke plantage, som lokker hver gang, jeg passerer. I dag var tiden ikke til at udforske området, men kan jeg lokke Kenneth med på en aftentur på cyklerne, skal vi helt sikkert derned.

Jeg passerede også grøftekanter, som lokkede med salturt og smukke græs-aks. Lidt af det kom med hjem takket være saksen.

Den havluft er effektiv

Sengetøjet er forlængst tørt og venter nu bare på, at jeg får taget mig sammen til at lægge det på. Det er ikke en opgave, mine skuldre elsker, men jeg har lovet, at jeg gør det.

Til gengæld laver Kenneth aftensmad. Lækker landkylling på grillen, sprøde kartofler og en god salat.

Vi ville gerne have delt det hele med mor, men hun er en travl dame, så det må blive en anden gang. Nu nyder vi det i stedet selv, mens vi snakker om, hvor vi har savnet stilheden, duftene og alle de smukke fuglestemmer, der hele tiden fløjter for os uden at blive forsøgt overdøvet af trafikstøj, som det er tilfældet hjemme på Tjørnevang.

Jeg har indtaget mit yndlingshjørne

Jeg er i gang med #dogmetæppet og er endelig blevet færdig med at sy det sammen og hæfte ender. Nu skal der strikkes hestetømme hele vejen rundt og det bliver bare så smukt.

Det passer perfekt ind i sommerhuset med de farver, jeg har valgt og der bliver rift om det på kølige aftener, er jeg sikker på.

Ude fra gården dufter det af grill og sommer. Det bliver en god aften, er jeg sikker på. Måske endda med en pind i brændeovnen. For hyggens skyld, altså.

Rigtig god lørdag til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide