12

Man kommer da helt i feriestemning sådan en grå søndag i juni

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Jeg tror, at vi trænger. Mere end vi plejer.

Det bliver så godt. Vi skal lave ingenting. Vi skal slappe af og glemme, at der stadig er så meget, vi mangler at gøre. Vi skal nyde fransk landliv. Vi skal nemlig bo på landet. Helt derude, hvor kragerne vender. For enden af en blind vej. Midt i en skov, ser det ud til.

Vi har modtaget den sødeste mail fra Monsieur, som skriver, at de glæder sig til at se os. Han har beskrevet, hvordan vi finder vej til huset. Detaljeret og med fotos af forskellige fixpunkter. Vi grinte først lidt af tanken om ham, der kørte ruten alt mens han tog fotos, som skulle give os en idé om, hvordan vi fandt vej, men så fik vi kigget rigtigt efter og kom sådan helt i feriestemning. Jamen, vi kom da sådan til at glæde os…

Vejen til årets feriebolig

Take the exit Périgueux-Centre, direction Bergerac. At the 2nd roundabout, follow the Direction of Vergt.

Photo 3

Turn right and drive on this road about 1 mile until the house with red shutters (picture below). 

fr2

 Turn right. Follow this small road (it turns left and right and then straight on). At the end of this road, about 0.3 mile away, (in poor condition at the end) you arrive in the entrance of the property.

Som du kan se, skal vi virkelig ind ad småvejene og ud til verdens ende, hvor vejen tilsyneladende ikke er alt for god. Jeg er spændt på hvad “poor condition” dækker over, men mener ærlig talt ikke, at der er meget, der kan være ringere end de tre kilometer hullet grusvej, vi havde ind til sommerresidensen sidste år, mens vi opholdt os i Toskana.

Det går nok. Jeg er helt og aldeles klar til at bide skeer med “poor condition”, er jeg!

Du vil sikkert også kunne lide