13

Vi samler op på små, forsømte projekter

Vi holder ferie. Sådan en af de ferier, hvor vi samler op. Vi samler op på små, forsømte projekter, hinanden, oplevelser der aldrig blev, udflugter vi drømmer om og så alt det derimellem.

Ved enhver given lejlighed, er vi i Rødhus. Midt i klitterne sidder jeg ind imellem og glor lige ud i luften, mens jeg indretter små hjørner med plaider, puder og skønne romaner, sjove spil og bunkevis af andet – i hvert fald fantaserer jeg om, hvordan alting kan blive, for der er et stykke vej endnu …

Vi samler op på små, forsømte projekter

Siden billederne ovenfor er der lagt ny el overalt. Der er truffet beslutning om, at det med loft til kip ingen mening giver, når der først kommer den mængde isolering på, vi ønsker os, så vi kan bruge huset året rundt. Vi lukker igen og laver et træloft med forskallingsbrædder, vi maler hvide.

Ikke en væg kommer der op …

Vi fjerner de fleste vægge indvendigt og efterisolerer. Der er bestilt nye døre og vinduer og truffet endelig beslutning om, at vi dropper enhver form for vægge. Åbent plan er vejen frem, når man har så få kvadratmeter at lege på, så vi gør i stedet det, at vi placerer køkkenet som en halvø ud fra døren til højre på øverste foto. Det er væg nok. Basta.

Så går jeg en tur …

Sommerhuset ved Vesterhavet

Der er så utrolig pænt deroppe og jeg tager mig selv i at blive meget rørt af at forstå, at det er mit sted nu. At jeg fremover har en plet lige her, hvor jeg intet andet kan høre end Vesterhavets brusen. Jeg falder helt til ro både udenpå og indeni. Jeg bliver blid og det er sikkert rart for flere end mig ;-)

Jeg nyder, at glæden, jeg mærker indeni, forlængst er landet i Kenneth, som nu har fået et af sine helt store ønsker opfyldt med sommerhuset ved Vesterhavet.

Mange projekter er ikke mine projekter

Fordi jeg ikke kan noget som helst med mit slidte bevægeapparat, er jeg nogen gange mere i vejen end til hjælp. Så snupper jeg bilen og kører ned i strandkanten og nyder, at det er en mulighed.

Der er stille nu, når vi lige fraregner lyden af havet. Stort set ingen mennesker er her mere. Det skete fra den ene dag til den anden for nogle uger siden. Fra at være et område tæt pakket med feriegæster, er det nu bare et lille, stille sted med næsten ingen liv. Jeg elsker begge dele.

Jeg elsker at holde ferie og jeg elsker vores nye, skønne sted gemt inde mellem klitterne midt i ingenting.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide