14

Mit hår ligner en ulykke eller hvordan shampoo ikke bare er shampoo

Så var det lige, at jeg opdagede, at den gode hårshampoo var en by i Rusland. Mit hår ser ud der efter. Det tåler nemlig ikke alt, men er forvænnet, forkælet og elsket og derfor sart og krævende. Møghår, men der findes jo løsninger.

Ella introducerede mig og siden har jeg sværget til Kevin Murphy’s produkter, som ind imellem byttes ud til fordel for Kerastase Nutritive Bain Oleo Curl, som bare også gør noget ekstraordinært godt for mine krøller. Begge mærker er gode til mit hår. Det er ikke sikkert, at de dur til dit. Jeg er glad for dem og så elsker jeg, at Kerastase kan købes i fornuftig størrelse. Og til fornuftig pris. Billig shampoo i litervis rækker da et stykke tid. Også herhjemme ;-)

Murphys Hårkærlighed

Jeg var udgået for det hele. Helt og aldeles. Jeg passerede en frisør på vej på arbejde, men jeg er ikke millionær og shampooen kostede altså tæt på én, så det opgav jeg hurtigt. Så er det godt, at der findes en løsning, som oven i købet altid er hurtig og effektiv.Jeg handler den slags hos smukkere.dk. Jeg når knapt at blinke med øjnene, så ankommer varerne og denne gang er det vigtigt med den hurtige levering, for ferien venter lige om hjørnet og jeg ligner ærlig talt noget, der er løgn ;-)

PS – NEJ, indlægget er IKKE betalt af nogen eller noget og der er ikke lagt ord i munden på mig. Jeg er rigtig glad for at handle ovenfor og jeg synes, at de fortjener roserne, for de er mere end almindeligt rimelige i pris, er omhyggelige med at emballere og de leverer på et splitsekund eller to. Det er værd at rose i min bog.

Du vil sikkert også kunne lide