14

Jeg elsker regnvejr

Morgenvejr

Vi ligger lige i det bælte, som begaves med vand. Faktisk vælter det ned fra himlen og alt er vådt, kun for at blive endnu vådere, men huset er hult og indenfor er der varmt og tørt. Ude på terrassen druknes planter i rigelige mængder vand og jeg er glad for, at de fleste potter og krukker er naturligt utætte, så noget af vandet kan løbe fra. Ellers var halvdelen formentlig gået til.

Pelargonier er ikke glade for vand. De ser mere og mere sølle ud, men en redningsaktion bliver iværksat, når tørvejret igen indfinder sig. Ikke et sekund før. De må klare sig, som de bedst kan, ligesom resten må.

Jeg skal på arbejde om lidt. Jeg har tidligt fri og kan starte weekend allerede klokken 13. Det er den rene luksus. Weekend med fri og ingen aftaler. Weekend med plads til indendørs hygge denne fredag, hvor der tilsyneladende ikke er tørvejr i sigte. I morgen kommer tørvejret, men det stabile sommervejr lader vente på sig eller skal findes under helt andre himmelstrøg. Det bliver ikke lige nu, men snart. Indtil da tager jeg til takke med den danske sommer, svigefuld som den er. Faktisk elsker jeg regnvejr.

Du vil sikkert også kunne lide