15

Heldige mig eller hvordan en sidebemærkning kan føre til forunderlig tirsdag …

Morgenen er allerede godt brugt og det samme er formiddagen. Vi har været ude og er nu hjemme. Så kommer postbudet. På knallert og med god tid tager han turen ned ad gaden. Han står ikke af sin hest en eneste gang, for det er ikke længere nødvendigt. Postkasserne står ved vejen. Jobbet som postbud er ved at være mageligt, siger han, mens han rækker mig dagens post. Han har glemt sine hundekiks.

Der er en pakke til mig i dag. Et lidt tykt, ikke ventet brev fra USA. Californien kan jeg se, da jeg får kigget nærmere på poststemplet. Jeg venter ingenting, men ind imellem er man altså bare begavet med skønne, betænksomme og opmærksomme mennesker i sit liv.

Jeg har for et stykke tid siden klaget min nød, for jeg elsker kaneltyggegummi og har altid fundet det sydpå, hvor fra jeg så har hjembragt anselige mængder til glæde for mig og kun mig. Jeg kender simpelthen ikke andre, som er vilde med kaneltyggegummi.

Kaneltyggegummi

Nu har jeg to modeller at teste. Kan jeg lide dem, er der forsyninger at få allerede om et par uger, så der skal smagstestes de næste dage. Jeg glæder mig. Jeg er blandt de heldige. Sådan er det bare!

Tusinde tak Sole for at være så helt og aldeles fantastisk! ♥

Du vil sikkert også kunne lide