6

Søde liv. Søde drømme. Søde ferie. Søde kirsebær …

Jeg sidder ude på Feddet og nyder livet. Stille for mig selv. Jeg sidder og strikker. Og fintænker. Og er taknemmelig for, at jeg har muligheden. Dybt taknemmelig. Jeg synes, at livet er godt lige nu. Jeg er tilpas. Svært tilpas.

På taget trommer regnen. Ind imellem skinner solen. Jeg sidder bare. Så spiser jeg et kirsebær. Og regner lidt.

Kirsebær

Kirsebærrene er Lisette kommet med. En stor skål hjemmeavl, som er så søde og smagfulde, at de er svære at spare på.

tirsdag 025

I dag har jeg ferie. Stadig. Først torsdag er min første arbejdsdag. Der er god tid til alt det, jeg gerne vil nå, så jeg nyder livet. Jeg elsker, at jeg kan sidde med en god historie som underlægning til strik, frugt, ostemad, te og imens nyde frugterne af de tidligere måneders udholdenhed. Jeg sidder under tag på min drøm af en terrasse i min drøm af et uderum. Det hele gør mig glad hver eneste dag.

Jeg har udsigt til det, der med tiden skal ende som græsplæne igen. Lidt regn i de sidste dage har allerede nu givet pote i form af små, grønne strå, som forsigtigt bryder jordoverfladen hist og pist. Jeg drømmer om frugtlund. Kirsebær. Apropos …

Der er så uendelig meget at være taknemmelig for ♥

Du vil sikkert også kunne lide