23

At trives …

Jeg har været på hemmelig mission hele mandag. Da jeg endelig landede hjemme, var jeg træt og uden ret meget mere energi end det rakte til lidt snak og hygge, inden jeg tørnede ind. I dag er jeg vågnet fuld af energi og jeg har allerede været i gang i nogle timer. Sådan kan en nattesøvn heldigvis begave os med fornyede kræfter.

Forude venter naturligvis arbejde, men når friheden banker på, kan I finde mig ude på Feddet, hvor jeg strikker, drikker kaffe og lytter til Olines søde og muntre pludren eller diskuterer store og essentielle spørgsmål med hende, når det er tid for det. Den tid skal nydes, for om mindre end en uge, må jeg undvære det meste af dagen. Oline starter i skole igen. Jeg arbejder bare videre og som jeg nyder det :-)

Garnfristelser

At arbejde hjemmefra er den ypperste form for luksus. Jeg har aldrig travlt om morgenen. Jeg kan vente med badet og bare drikke kaffe, hvis det passer mig. Jeg kan sove længe, hvis det passer mig. Jeg kan vaske tøj, rydde op og stryge en skjorte, hvis jeg husker at holde en pause.

Jeg er meget disciplineret, så jeg gør sjældent noget af det ovenfor, men jeg stortrives med orlov og arbejdet for Garnudsalg. Sådan er det. Det er så dejligt og jeg er så utrolig taknemmelig for dette halve år, som bliver udnyttet helt til hjørnerne.

Var jeg virkelig stresset før? Ja, det var jeg, har jeg opdaget. Der er forskel på før og nu. Nu husker jeg meget bedre. Jeg smiler og griner mere. Jeg har ikke længere hjertebanken. Jeg har ro og stilhed indeni. Det er at trives. Jeg trives. Jeg stortrives.

Kenneth trives. Vi arbejder sammen. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Vi er faktisk gode til det der samarbejde. Vi har mange års øvelse. Vi er meget, meget heldige mennesker.

Tirsdag er en god dag, synes jeg. Må din tirsdag blive det samme :-)

Du vil sikkert også kunne lide