6

Der dufter fantastisk omkring Hilton Coylumbridge Hotel

Jeg sidder på Frederikstorv i dag. Her lugter, hvis vi åbner vinduet, af bilos og cigaretrøg, der smyger sig indenfor fra Smedekroen i stueetagen. Der dufter ikke fantastisk.

På billedet nedenfor duftede der af grannåle, våd skovbund og den regnskylle, der lige havde overmandet os for et øjeblik siden. Vi var ligeglade, for solen skinnede igen og verden var på en eller anden måde fantastisk, imødekommende og forunderlig. Sådan var det være i Skotland. Nu havde vi bevæget os ind i højlandet og var endt i Aviemore midt i Cairngorms National Park.

Vi gik aftentur, inden vi skulle spise middag på Hilton Coylumbridge Hotel, hvor alting synes at dreje sig om Siberian Husky’s, knickers og drinks i loungen. Det var ikke nogen skidt kombination. Vi hyggede os stort og oplevede noget, vi ellers ikke gør, når vi sank ned i de bløde sofaer efter en frisk spadseretur i området.

Skotland

Vi ville samle appetit. Vi ville også bevæge os lidt efter en dag, hvor vi havde tilbragt nogle timer i bil. Vi ville ud og se på landskaberne også selvom lyngen var afblomstret nogle uger, inden vi ankom. Der var stadig betagende smukt allevegne. Efteråret lå på lur, regnen var hele tiden allestedsnærværende, men det samme var solen og vi nød det hele i fulde drag.

Hvis du er nysgerrig, var vi lige præcis her :-)

Vi havde stadig et par dage tilbage i Skotland. Det var skønt. Nu sidder jeg på min kontor-pind. Det er også skønt  :-)

Du vil sikkert også kunne lide