19

Bomb Girls eller hvordan jeg hygger mig stort med kvindeliv, læbestift og manglende ligestilling

Ind imellem falder jeg i en serie, som gør det for mig. Giver mig følelsen af doven, søndag eftermiddag, varm te og hyggelig selvforkælelse. Sådan én, som ikke kræver alt for meget af mig, men lader mig falde ind i en lille, diskret tidslomme, som holder mig fanget og underholdt. Sådan én er Bomb Girls.

Kirsten kendte min kærlighed til Call the Midwife og Land Girls, så hun foreslog mig at tage et kig på Bomb Girls. Det skulle hun da ikke sige to gange. Den er lige, som jeg kan lide den slags. Skøn, sjov og fløde for øjet.

Bomb Girls

Der er serie til et stykke tid. Jeg ser den, når jeg får chancen. I går indlagde jeg både Oline og Kenneth til et par afsnit. Jeg tror, at de bar over mere end de var vilde med, men jeg hørte ingen protester. Så er jeg tilfreds.

Kan du lide romantik, kvindeliv og fyrrerne, er den også lige noget for dig ;-)

Du vil sikkert også kunne lide