19

Lidt strik kom der skam ud af filmeftermiddagen

Vi fik set Farven Lilla i går. Eftermiddagen blev tilbragt i sofaen med varm te, familien og strikketøjet og jeg hyggede mig sådan. Jeg elsker den film og jeg elsker at sidde tæt med min familie og hygge med film eller spil, så de timer passede mig umanerlig godt.

Jeg fik strikket mit sidste test-strik-projekt færdig; en tunika i en ny merino-/kameluld. Jeg har hentet inspiration i Imogen Tee og har kopieret den smukke remse af lace, men ellers er den hjemmedigtet og strikket top-down, som jeg holder så meget af. Det er anden gang, at jeg strikker remsen i grå, men første gang endte modellen kort og denne gang er den blevet længere og med A-facon. Ulden egner sig så godt til den slags, fordi merino er tungt og derfor ikke bærer sig selv, men til gengæld falder det jo smukt, så det er med at udnytte uldens forskellige egenskaber, hvis man vil skabe resultater, der ender smukt. Det gør dette.

Imogen Tunic

Trøjen er forlængst vasket og ligger nu til tørre. Det klædte den at få en lille, forsigtig vask og jeg glæder mig til at tage et grundigt kig på den senere, når den er blevet tør og derfor også klar til en grundig forevigelse og ikke må nøjes med denne improviserede på våd terrasse.

Du vil sikkert også kunne lide