7

Lettelsens træthed

Torsdag er den dag, hvor jeg er ude at baske med ørerne. Jeg er i hvert fald i byen. På kontoret. Det kan jeg godt lide og jeg glæder mig hver uge til at skulle være sammen med Lone.

I dag hyggede vi stort. Og snakkede. Der var meget at dele og det er så rart, når der er tid eller vi tager den.

Torsdag er også dagen, hvor jeg fik gode nyheder på den personlige front. Det var rart og en lettelse. Jeg havde holdt vejret længe.

Torsdagstræt med træt på...

Nu er jeg landet hjemme og jeg har da sjældent været så træt, som jeg er og det helt uden fysisk arbejde. Jeg er lige til at putte i seng, men måske det er hjernen, der har været på overarbejde? Jeg tror det. Jeg tror også, at jeg bliver nødt til at kapitulere og overgive mig til min træthed og mødes med sofaen. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide