21

Stået af ræset …

Jeg sidder på tårnværelset med kig ned på Frederikstorv. Det er kontordag. Det er dagen, hvor jeg står tidligt op, for at gøre mig klar til en dag i CFD’s regi. Det er altid dejligt og i dag er ingen undtagelse. Jeg hygger mig på kontoret med indledningen til endnu et år med revideringer, nytænkning og ordlege. Det går langsomt, for i dag har jeg mavepine og ikke sovet siden klokken tre. Der er ikke meget fornuft i mig, men jeg gør mit bedste.

Jeg benytter mig af computeradgangen her på kontoret, for min computer hjemme er stået af ræset og har lagt sig fladt på ryggen. Den nægter at starte op efter en opdatering efter installation af Windows 8.1. Den kan kun få fat i en del af styresystemet og ender i sort skærm efter ganske kort tid. Det er frygteligt frustrerende og meget irriterende, men vi har reddet, hvad reddes skulle på disken og så må jeg vist bare væbne mig med tålmodighed, til min boot-cd bliver tilsendt i løbet af en uges tid.

Gave fra Anne

Der bliver sikkert stille her på siden en tid, men en pause er godt og en skøn lejlighed til, at jeg kan få muget det gamle år ud og det nye installeret. Måske jeg endelig kan få hængt nogle af alle de skønne illustrationer op, jeg var så heldig at få af Anne i fødselsdagsgave. Det er da i den grad på tide og sådan kommer der garanteret godt af skidt. Sådan plejer det at være.

Pas på dig til vi ses igen :-)

Du vil sikkert også kunne lide