18

For første gang …

Vi er sjældent til vilde fester nytårsaften. Faktisk er vi mest af alt hjemme med Oskar, som efter ti år i verden stadig ikke har besluttet sig for, om han kan lide eller er skræmt af nytårsraketter. Forvirret er han i hvert fald.

I går var ingen undtagelse. Vi var hjemme med Oskar som eneste selskab. Kun Kenneth og jeg. For første gang i hele vores lange liv sammen, sad vi kun os to på en nytårsaften og vi hyggede os. Vi havde selskab frem til efter maden af Oline, som siden forsvandt til fest lidt udenfor Aalborg.

Kenneth

Da vi havde skålet nytåret ind, var det tid for The Party eller på dansk Kom og vask min elefant, som så absolut er en del af vores nytårstraditioner. Vi nyder Bakshis uheldige færden i verden hvert eneste år lige efter midnat, når den sendes på tv. Jeg griner stadig efter så mange års gensyn. Min tærskel for spas er lav og lagkagekomik kan snildt trække grin af mig.

Ved tre-tiden kapitulerede vi og gik i seng. Jeg er forlængst oppe igen, men jeg har serveret kaffe på den seng, som rummer den anden menneskelige halvdel af husholdningen og vi er enige om, at 1. januar har potentiale til at blive en stille, hyggelig og meget langsom onsdag. Det er lige, hvad jeg kan bruge.

Du vil sikkert også kunne lide