16

Fredag, min yndlingsdag og nu med indlagt afstikker

Fredag. Min yndlingsdag. Endelig er den her. Den er længe ventet, for jeg har overtalt kæresten min til at stikke af. Kun kort tid og ikke langt væk, men derfor kan man sagtens glæde sig som et lille barn. Det gør jeg. Godt nok er det også arbejde, men der er fornøjelse, når vi får fri, så jeg er glad.

Jeg har bestilt hotel. Jeg har vasket underpermissionerne. Jeg har ikke pakket. Der har ikke været tid og der bliver det heller ikke, før vi lukker lageret engang sidst på eftermiddagen, men hvor lang tid tager det lige at pakke en weekendtaske? To minutter satser jeg på.

Lukket - ingen adgang...

Jeg håber, at din weekend bliver forrygende. Jeg satser på, at min gør. Måske jeg endda snupper computeren med, for det der med at holde helt fri er jo totalt overvurderet, siger Kenneth. Nogen gange er jeg ikke helt enig, men oaserne, hvor vi laver ingenting, supplerer at have det sjovt på arbejde og i grunden er der absolut ingen grund til at klage.

Skal vi ikke skyde yndlingsdagen i gang? Jeg synes det! :-)

PS – Vi lader naturligvis ikke huset være alene hjemme. Oline og kammeraterne passer både hund og hus. Bare så du ved det…

Du vil sikkert også kunne lide