22

Mols tur/retur

I går lånte jeg Moderskibet, for at køre ned på spidsen af Djursland. Ned hvor udsigten er fantastisk og selskabet endnu bedre. Jeg kunne være kørt i Raketten, men der er noget luksuriøst dovent over at køre i flyderen og så var den – og det er en ikke-uvigtig detalje – skrabet fri af sidste uges snestorm. Den kører fantastisk. Den er ikke vred, som min egen, men mere sådan forførende hurtig. En panter måske.

Hos Ulla var der akkurat lige så dejligt og hyggeligt, som jeg er vant til. Hun ventede med skøn frokost. De leverer altså kyllinger i verdensklasse dernede på Mols og så er frokostudsigten bare helt igennem fantastisk. Der er kig direkte ned til Begstrup Vig, Helgenæs og videre ud over Aarhusbugten. Udsigter fås ikke meget bedre.

Skotsk Højlandskvæg

Skotsk Højlandskvæg

Skotsk Højlandskvæg

Ind imellem alt vores snak, som er nærmest non-stop, måtte vi lige ud at kigge til dyreholdet. Carla får masser af opmærksomhed indenfor, så nu måtte hun vige pladsen til fordel for kvæg- og fårehold på marken. Fårene var skræmte og forsigtige i går, men kvæget nysgerrigt og undersøgende.

Får

Vi hyggede os med at snakke med kvæget. Den flotte tyr hedder Frederik og han er svært stolt af sin flok. Han har heller ikke grund til andet. Det er en skøn, lille flok, som er rolige og tillidsfulde.

Frederik

Skotsk Højlandskvæg

Skotsk Højlandskvæg

Kan man slikke sig selv i næsen, skal man ikke holde sig for god til at gøre det, synes hende her. Det fik hun lang tid til at gå med…

Ulla, Carla og jeg fortrak, for der var rasende koldt ude. Vinden var isnende kold og til gengæld for den smukke udsigt, må man leve med blæsten, som får frit spil på højdedrag, som det Ulla bor på. Indenfor var der heldigvis skønt, varmt og dejligt.

Vi spiste den lækreste, nybagte æbletærte. Mine tænder løber i vand i dag bare ved tanken. Vi drak varm kaffe og vi snakkede. Vendte sten. Det gør vi altid og det er i grunden bare så dejligt og befriende, at jeg kan være mig. Helt og aldeles. Det kan jeg lide. Blogland giver skønne venskaber ♥

Hjemturen foregik først på mørke, smalle landeveje og siden på motorvej fra Randers. Hele vejen med god musik og glad trallen. Der var jo ikke grund til andet :-)

Du vil sikkert også kunne lide