11

Fredag er fuld af stille glæde

Fredag er bare min yndlingsdag. Der er en lethed over den, som jeg ikke genfinder i resten af ugen og jeg holder ellers af hver eneste dag, men fredag er ganske særlig og en glæde at mødes med.

Fredag er i dag at vide, at der om forholdsvis få måneder venter en skøn sommerferie på et sted, jeg allerede kender og glæder mig umådeligt til at gense. Fredag er også at vide, at jeg og min familie er så heldige, at nogle af feriedagene skal deles med mennesker, vi holder meget af og hvis selskab vi skatter højt.

Fredag er at huske, at der kun er ganske få dage, inden vi træder ind i årets første forårsmåned. Fredag er at huske, at der venter bare tæer og lys, sol og udeliv forude.

Fredag er fornemme, at dagene bliver længere og energien større.

Sommerdrømme

Fredag er sådan set en dag, der er værd at fejre. Jeg trutter tre gange i det imaginære horn, ifører mig en stribe eller to og satser på, at verden gider smile tilbage, når jeg om lidt kaster mig ud i den og lader mundvigene pege opad.

Go’ fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide