10

Det rene ingenting

Dagene finder hurtigt ben at gå på for øjeblikket. De er fyldt af pligter og uopsættelige gøremål, som gør tiden knap og mig forpustet. I dag var undtagelsen.

Jeg blev aflyst allerede klokken 10 i formiddags og har stort set intet foretaget mig siden, andet end at hygge med den sygdomsramte unge dame, som stadig er plaget af en massiv forkølelse og en hoste, som kan holde huset vågen det meste af natten.

Det har været dejligt og det er alt for sjældent, at vi får så mange timer sammen, som kun skal fyldes med ingenting. Vi har snakket, drukket varm kakao og jeg har været sendt på mission popcorn, da det pludselig var det absolut eneste der duede.

Nu har vi pause, “… for man kan altså godt få for meget af hinanden mor”. Den slags meldinger skal tages alvorligt, så jeg puster ud ved computeren og det samme gør hun. Måske vi gider snakke sammen senere, men ikke lige nu, hvor jeg i stedet vil overveje at brygge en kop frygtelig sen kaffe. Jeg har jo fri i morgen :-)

Du vil sikkert også kunne lide