19

Den dag vi flyttede lige i omegnen af et ton…

Alting springer ud. Overalt i både egen og naboernes haver bliver skyer af duftende, sarte og åndeløst smukke blomster afsløret med en hast der gør, at jeg kan tage afsted om morgenen og komme hjem om eftermiddagen til et landskab, der er helt forandret.

Saftspændte træer folder grønne lampeskærme, frugttræer beruser med svag duft til at minde os om, at de bærer frugt senere på året og overalt i min have står syrenerne på spring. Det er den dejligste årstid.

Udspring

I går tog vi afsted hjemmefra i den sene morgen og vendte ikke hjem før ved 21.30-tiden i en næsten mørk, men mild forårsaften.

Vi vendte hjem til en butik, der var omtrent tom. Vi havde brugt hele dagen på at samle ufattelig mange reoler og flytte ufattelig mange tons garn. Vi var mange og blev flere op ad dagen. Lisette og Kenneth kørte i fast rutefart mellem hjem og de nye lokaler. Vi havde skøn, flittig hjælper i Chriss, som samlede reoler og Oline og jeg stod hele dagen og sorterede og satte på plads i det hjørne, der skal rumme vores Blackhill Højlandsuld.

Vi regnede ud, at vi i går flyttede lige i omegnen af et ton garn. Altså Oline og jeg. De andre flyttede med garanti mere!

Fra kaos kommer orden

I dag fortsætter vi, hvor vi slap. Jeg passer naturligvis mit primære arbejde, men når dagen er slut der, er jeg også at finde nede i de nye lokaler, for at hjælpe med endnu et ton garn, et par reoler og for at sørge for, at de vejrmøller, der skal slås på de nye gulve, bliver slået.

Må din dag blive sjov og ikke tætpakket med alt for mange ton, der skal flyttes i reoler :-)

Du vil sikkert også kunne lide