15

På en god dag…

På en god dag har jeg tid til en pause i grøftekanten.

På en god dag er der overskud til at lytte til græsset gro.

På en god dag har jeg vejen for mig selv og kan lege… en lille smule.

På en god dag

I går var en herlig dag. Ude i verden holdt solen og foråret til. Jeg slap derud over middag og det var ikke så tosset. Sidenhen brugte jeg resten af eftermiddagen indenfor med at flytte garn. Garn i kassevis. Og savle, mens jeg stod med næsen trykket flad mod vinduet, for omme bag Garnudsalg ligger et af Danmarks toptunede værksteder med en gudsbenådet mekaniker, som får lov til at skrue på stort set alt, hvad der er af drengerøvsbiler i hele Kongeriget. Det er som at komme i himlen.

De tester konstant Lamborghini, Porsche, Maserati, Mustang (det er jo “bare” en Ford) og alt det andet, der kan få drengerøven frem i de fle… nå ja, så i mig da!

Alene lyden af sådan en motor, der lige tager fat og drejer ud på Indkildevej, for at smutte op og ud på motorvejen til test. Suk, hvor jeg drømmer om at få lov. Jeg ER tosset med fart og biler, som kan yde. Jeg synes sjældent, at de er flotte, men fede, attråværdige og sjove, dét er de med garanti. At være chauffør i, that is!

I dag skinner solen. Der har muligvis været snerten af nattefrost, men ikke om jeg vil lade det ærgre mig. Jeg er sikker på, at der venter noget fantastisk forude. Om ikke andet, så venter der timer med næsen trykket flad mod ruden. Opstopper, here I come …

Må din fredag blive fuld af det, der giver dig glædesbobler i maven :-)

Du vil sikkert også kunne lide