14

Jeg ved ingenting om koder og php

Skovbryn

Mens efteråret insisterer på smukke farver og flagrende blade, sidder jeg og bruger lidt tid på at lykkes. Jeg har skiftet tema på bloggen. Faktisk er jeg endt i det første, jeg lagde ud med, da jeg lagde bloggen om. I første omgang var jeg ikke tilfreds, så jeg fandt et andet, jeg har været glad for, men det vil absolut ikke fungere sammen med de regler, der er i det ellers meget rummelige hus, jeg og bloggen bor i. Arkiv- og bladre-funktionen har aldrig fungeret og der er forsøgt alt muligt, så til sidst kapitulerede jeg og gik i gang med at arbejde med dette tema.

Jeg ved ingenting om koder og php er en by i Rusland for mig, men jeg er stædig helt ud i det ekstreme, når det gælder det grafiske udtryk, jeg vil have og det er netop det, der bærer mig gennem alle de forsøg og grå hår, jeg får undervejs mod et resultat, jeg kan lide.

Lige nu leger jeg fortsat med de muligheder, det nye tema giver. Jeg håber, at du bærer over med mig, så længe det varer :-)

God og mild torsdag derude ♥

Du vil sikkert også kunne lide