0

Onsdag starter uden forbindelse

Onsdag

Onsdag

Onsdag

Onsdag

Onsdag

Onsdag er en formiddag uden forbindelse til omverdenen. Det levner plads til at få arbejdet på et af de arbejdsrelaterede projekter, der ligger i pit herhjemme. Jeg når et stykke vej, mens jeg drikker dagens første kop kaffe og lytter til radio. Bagefter sniger jeg et personligt projekt ind. Jeg ender et helt andet sted, end jeg havde planlagt, men det er ikke første gang, det sker.

Jeg er endt i blåt. Jeg elsker blå. Det er nok min yndlingsfarve og i mange og forskellige nuancer. Mest af alt måske sådan en lys, støvet petroleum, men indigo er også en farve, der får mit hjerte til at synge. Nå ja… og lyseblå. Og …

Internettet er nu endelig vendt tilbage og jeg kan komme videre med de fleste af de ting, der ligger og venter. Jeg arbejder et par timer og så har jeg bevilget mig selv fri og det skal nydes. Jeg vil drikke mere kaffe, strikke og sikkert få fulgt op på noget af det tv, jeg ikke har nået, men gerne har villet se. Man kan jo strikke, mens man ser den slags. Uden problemer. Ah …

Onsdag hjemme er den rene luksus :-)

Du vil sikkert også kunne lide