5

Klar til gæstebud

December er tid til gæstebud og jeg ville ønske, at vi havde tid og overskud til flere af dem, men så er de få, det bliver til, er ekstra skønne. I dag har vi en af jule-samlingerne og jeg er klar, tror jeg. Der er rimelig ryddeligt. Så ryddeligt, som der kan være lige nu, men vigtigere er, at der er gjort forberedelser, så gæsterne kan føle sig velkommen, når de ankommer.

Der er ganske lidt hjemmebag – som Oline står for – og resten har jeg købt mig fra, men det gør det ikke ringere at mødes med gode venner og nyde et grin, lidt juleknas og en æbleskive, inden vi smider en steg på grillen, lidt godt tilbehør i ovnen og hygger videre.

Klar til gæstebud

Klar til gæstebud

Vi skal have en sildemad, så æggene er kogte og klar om et øjeblik. Lisette har hønsehold hjemme på gården og det nyder vi herhjemme godt af. Vi får de flotteste hønseæg med orange blommer og vi bruger dem flittigt til alt mellem himmel og jord. Vi er flittige ægge-spisere herhjemme, så at få en bakke æg i ny og næ er en gave, fordi vi ved, at de er lagt af høns med masser af plads at tumle på og frihed til at droppe afkommet, hvor de lyster. Det giver Lisette lidt ekstra arbejde med at finde æggene, men også et hønseliv, som er, som sådan ét skal være.

Klar til gæstebud

Vi skal naturligvis strikke i dag. Vi er kusiner med en fælles kærlighed til håndarbejde og med en speciel forkærlighed for at strikke, så selvfølgelig skal pinde og nåle gløde i dag.

Jeg strikker på lidt af hvert, men nedenfor ser du en top-down-sweater i perlestrik og strikket i den skønne Alpaca Surpreme Once. Den skal ende som sådan en hverdags-sweater, som skal holde mig varm og glad, når jeg sidder på kontoret og arbejder. At sidde stille kræver noget helt andet, end når jeg pakker. Denne strik skal nok holde mig varm, er jeg sikker på.

Klar til gæstebud

Jeg glæder mig til gæstebud. Jeg glæder mig til grin, god mad og dejligt selskab. Søndag bliver en dejlig dag ♥

Du vil sikkert også kunne lide