6

Orker jeg?

Orker jeg?

Jeg har fået vinterdæk på Raketten, så der er ikke flere undskyldninger for ikke at bevæge mig ud i byen. Jeg har masser af gøremål. Jeg har huske-lister alle steder og julegaver at glæde andre med, men de er endnu ikke er købt, så måske jeg skulle overveje, at det blev i dag, jeg gjorde en indsats på den front. Orker jeg? Ja, det gør jeg! Hverdagene levner ikke plads lige nu, så denne december bliver anderledes, men ikke mindre hyggelig, end den tidligere har været. Julehyggen indtages både ude og hjemme.

arbejde har vi gran og en enkelt dekoration til at minde om, at det er december. Vi har pebernødder og julemusik. Det er slet ikke så tosset endda.

Hjemme har vi gran, stearinlys og lyskæder allevegne, som vi plejer. Måske denne jul er mere minimalistisk, end jeg er kendt for, men den er hyggelig og passer til livet lige nu. Der bliver ikke mange hjemmelavede lækkerier, men det meste kan man købe sig fra i gode kvaliteter og uden dårlig samvittighed, så det benytter jeg mig af i år, mens jeg indretter mig efter forholdene. Også den meget, meget sparsomme sne, som ellers kunne have givet en god del julestemning i mit sind. Sneen der dryssede smukt torsdag har jeg ikke glemt. Den gjorde mig så utrolig glad. Jeg elsker jo sne, men jeg skulle vente længe på den første i år. Forhåbentlig var det ikke den sidste, men lørdagens sol levner ikke rigtig udsigt til mere.

Jeg kan godt lide sol. Jeg kan godt lide lørdag. Må din blive akkurat tilpas :-)

Du vil sikkert også kunne lide