12

Vi var tidligt på færde

Vi var tidligt på færde i går. Inden klokken var halv otte, sad vi i bilen på vej sydover. Motorvejen var heldigvis ikke tæt af ferietrafik. Måske de allesammen var kørt i løbet af fredag eftermiddag, aften og nat, for vi havde god plads. Det kan vi lide, for så går det gnidningsløst derud af og det kunne vi godt bruge denne lørdag.

Rasteplads, Sjælland

Vi ramte Sjælland ved halv elleve-tiden. På en rasteplads morede jeg mig kosteligt over et billede, der straks tog form i min hjerne, da jeg så dette askebæger – nu fyldt med det, der kunne ligne optakten til en eksotisk og erotisk aften med luftmadras og rosenblade. Andre tænker naturligvis noget helt andet …

Farum Hovedgade

Farum Hovedgade

Vi ramte Farum halv tolv. Det passede smukt med, at vi var sat stævne klokken 12 oppe ved Farum Kirkes kirkegård. Vi landede i god ro og orden og kunne nå at strække ben, inden resten af familien indfandt sig. Det var godt af se dem.

Min svigermors urne var klar til jordnedsættelse. Det ville vi gerne være en del af, så derfor den tidlige start på dagen.

Farum Kirkegård

De tre brødre fik sænket urnen i jorden. Nu ligger deres mor side om side med deres far og deres lillebror. Sådan skal det være. Det føles godt at vide, at de er samlet ét sted og det var dejligt, at alle tre igen var samlet.

Hareskoven

Vi kørte fra Farum og ind i Hareskoven. Vi ville gerne strække dagen en smule og var heldige, at de andre havde tid til at spise frokost sammen.

Bryggeri Skovlyst

Vi endte på Bryggeri Skovlyst, hvor vi spiste en skøn frokost i smukke omgivelser. Vejret var så lunefuldt, at de ikke ville servere på terrassen, så vi sad indenfor, men det var sagtens gået med udendørs servering, for der faldt ingen vand, før vi var på vej derfra og det var sølle tre dråber.

Så går det hjemad igen...

Efter frokosten og en god, stor kop kaffe, tog vi afsked med familien. Vi skulle hjem. Der var – som bekendt – et stykke vej, så der var ingen tid at spilde. Vi landede hjemme i går aftes ved 19-tiden. Det havde været en skøn dag på trods af årsagen til turen.

Om lidt tager vi på arbejde. Der er ting, vi må gøre klar, inden ferien for alvor kan begynde. Vi har det bedst, hvis vi har styr på tingene og det kræver lige, at vi giver den en skalle, så det gør vi og sjovt og hyggeligt er det faktisk også :-)

Har jeg sagt, at jeg glæder mig til ferien? :-)

PS – jeg har fundet mit SONY NEX-6 frem. Jeg giver det en chance. Jo! Jeg sagde, at det skal have en chance, Liselotte! Basta!

Du vil sikkert også kunne lide