3

På morgentur

På morgentur

Oskar og jeg har været på morgentur. Haverunden var kort, fugtig og kølig. Sådan fortsætter det ikke, siger de, som angiveligt skulle have forstand. Torsdag skal vi rejse fra 28 grader. Det er så skønt, for jeg holder af at vide, at mor og Oskar har dejligt vejr at nyde hus og have i og jeg ved, at jeg er glad for det meste vejr, så jeg er svær at skuffe, når jeg holder fri.

På morgentur skal Kenneth og jeg også. Jeg er klar. Kenneth er klar om lidt. Vi overlader hus og have til Oline og Oskar og stævner ud om et øjeblik. Vi skal tur/retur gennem sommerlandet. De sidste dage inden feriestart er fulde af aftaler. I dag har vi én med mange kilometer i sig, så jeg griber strikketøjet og sætter mig til rette i passagersædet, mens jeg overlader rattet til Kenneth.

Rigtig god lørdag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide