16

Jeg giver ikke op!

Jeg giver ikke op!

Jeg giver ikke op! Jeg fortsætter sæsonens bare tæer og Birckenstock. Jeg har ikke været i lukkede sko siden forsommeren og jeg håber, at jeg kan holde stand en tid endnu. Jeg får våde tæer med mellemrum. Jeg får måske også lidt kolde tæer, men ikke noget, der kan foranledige skiftet endnu.

Jeg elsker bare tæer. Jeg elsker, at de hænger sammen med de lyse nætter, sommer, varme og udeliv. Når det er slut med tæer i fri dressur, er der kun udsigt til mørke, regn, blæst og i sidste ende sne. Det er jeg slet ikke klar til endnu, så jeg nyder en tirsdag med høj sol og plads til at nyde sensommeren i den fodbeklædning, jeg holder allermest af.

Jeg tror, at resten af ugen bliver fuld af bare tæer og uldne sokker… for når sandheden skal frem, fryser jeg mine tæer noget så skrækkeligt, når solen går ned. Aftenerne er uldne sokker og store, varme sweatre, men ikke om jeg giver op endnu i dagtimerne!

God tirsdag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide