9

Karlsson hos fotografen

Karlsson

Så har Karlsson været hos fotografen. Opskriften blev nedskrevet, læst af flere med falkeblik, korrigeret og passet til, så den skal være tilgængelig og overskuelig selv for en let øvet strikker med mod på nyt. Jeg er så glad for den og jeg håber, at andre vil finde den lige så smuk, sjov og spændende at strikke.

Jeg sneg den ind i rækken af billeder, jeg skulle tage i dag. Der er kommet mange nye farver i Blackhill Højlandsuld, som skulle foreviges, for siden at blive lagt til salg i netbutikken. Sammen med et par andre, nye garner, har de ligget parade under fotolamperne det meste af dagen. Jeg har stået bøjet over dem fra tidlig formiddag og til sen eftermiddag. Jeg er endelig ved vejs ende. Om lidt vil jeg lukke og slukke og lade Garnudsalg være Garnudsalg indtil i morgen tidlig.

I aften skal jeg strikke. Hvad ellers? ;-)

Du vil sikkert også kunne lide