3

God vind i fredags-sejlene

Amsterdam venter forude. Oline har overstået sin første eksamen. Min ryg arter sig nogenlunde. Jamen, der er ikke rigtig andet at gøre, end at være temmelig tilfreds med tilværelsen, så det husker jeg at være, mens jeg løber gennem ugedagene, for de er fyldt op med mange gøremål og lange.

Jeg sover, så snart mit hoved lander på puden. Jeg trænger til den søvn, jeg får. Jeg vågner tidligt de fleste dage, men undtagelsen var denne morgen, hvor jeg først slog øjnene op en halv time før, vi møder ind om fredagen. Jeg fik travlt.

Amsterdam

Jeg elsker fredagen. Jeg har altid elsket fredagen, men nu er den fyldt med skønne kunder, sjove håndarbejdsprojekter, jeg får lov til at være en del af planlægningen af og masser af gode oplevelser, når kunder kommer glade tilbage og fortæller om succes med deres projekter.

Jeg er vild med fredag, men det ved du vist godt.

Rigtig god vind i fredags-sejlene derude ♥

Du vil sikkert også kunne lide