10

Lys & Kærlighed

Jeg vågnede ved to-tiden i nat og havde en frygtelig fornemmelse i maven. Oline var ude. Jeg blev bange, for sådan er en mors lod. Jeg fik fat i hende og hun var okay, men fornemmelsen af, at noget var helt galt, ville ikke forlade mig. Så tændte jeg for tv’et og forstod pludselig, hvor al den uro kom fra. Paris. Ramt af religiøs fanatisme og en helt uforståelig tragedie.

Jeg har ikke ord for de følelser, der kæmper om pladsen indeni, men nogle af dem genkender jeg som angst, afmagt og raseri. Det sidste kan afføde had og jeg nægter at lade hadet slå rod. Jeg insisterer stædigt og vedholdende på at holde hjertet åbent og varmt.

Lys & Kærlighed

Jeg tror på menneskeheden. Jeg tror på lyset. Jeg tror på kærligheden. Jeg kan ikke andet og nej, jeg har ikke løsningen på noget som helst. Jeg har mest af alt følelsen af at være et menneske, der sørger på vegne af menneskeheden og alle de, som har mistet i Paris og overalt i resten af verden, hvor krig, sult og andre grusomheder gør mennesket fattigere på mennesker, men aldrig på kærlighed. Jeg må insistere. Det må række for nu.

Du er hjertelig velkommen til at lægge en kærlig kommentar, men jeg tolererer ikke andet og indgår ikke i diskussioner. Der har været ufred nok.

#parisisaboutlife #parisisaboutlove

Du vil sikkert også kunne lide