10

Brødbagning, boller & bedste venner

Brødbagning

Brødbagning, boller & bedste venner kunne være overskriften for denne weekend. Jeg startede lørdag med at slå en dej op til frokostboller, for jeg vidste, at der kun ville gå nogle timer og så ville huset fyldes med dejlige venner. Anne og pigerne ville komme forbi til hygge og mad. Huxi ville komme forbi og lege med Oskar og en lørdag morgen er det godt at kunne trække på mange års brødbagning og nærmest røre dejen på reflekser mere end på bevidsthed, mens Mads & Monopolet underholder.

Det er så sjovt, at vores piger nu er blevet så gamle, at de har kørekort og gerne kører for os, når vi ikke selv kan. I går agerede Amanda chauffør, mens Anne kunne sidde stille ved siden af og stille og roligt lade sig fragte op til Tjørnevang. Vi var sammen i torsdags, da jeg kørte ned til Anne, for lige at se hende ind i øjnene og forvisse mig om, at hun var okay, men vi fik altså chancen igen allerede i går og den slags lader vi ikke gå fra os.

Anne fik besked på, at hun kunne hvile/trække sig, som behovet meldte sig og så var der ellers bare fri leg for alle. Specielt Huxi og Oskar, som drønede rundt ude i haven indtil Huxi forsvandt om et hjørne, fordi hegnet havde lagt sig ned på et sted, han kom forbi. Han var heldigvis ikke spor svær at kalde tilbage, for han vil egentligt bare være, hvor Anne er og det forstår vi jo godt.

Kenneth fik brygget en simre-gryde til aften, som smagte utrolig godt, men den kunne altså ikke tøjle Anne og Olines søde tand. De er skrækkelige sammen. De ender altid i en snak om kager eller desserter og begynder at liste op og pludselig kan vi så høre dem klage, fordi de ikke skal have dessert. Så siger den ene måske; “Åh, gid vi skulle have en citronfromage. Det smager bare så godt…” og så går der kun et øjeblik, før det lyder fra den anden; “Ja, eller en Bananasplit. Den er fandeme også god!” og sådan ender det med, at de bliver nødt til at lave dessert. I går endte det med en utrolig god Bananasplit. Vi andre protesterer nemlig sjældent, når de starter deres dessert-odyssé ;-)

Det endte med en overnatning og det gjorde det bare dobbelt så hyggeligt, for på den måde trak vi hyggen langt ind i søndag formiddag med strik, snak, te og ostemadder. Jeg elsker sådan en weekend.

Du vil sikkert også kunne lide