8

Det er lige nu syrenen springer

Det er lige nu den springer og haverne dufter af den sommer, der venter lige om hjørnet. Syrenen. Busken med de smukke, gavmilde og velduftende blomster, der melder sommerens komme. Busken, jeg aldrig bliver træt af.

I min have er syrenen rigt repræsenteret, men hvornår har man nok syrener? Jeg ved det ikke og der er så rigeligt plads til flere, hvor jeg bor, hvis du spørger mig. Jeg er ikke sikker på, at Kenneth er enig, men en syren eller to kan man jo altid snige indenfor.

Syrener

Jeg har dem i mange farver fra hvid over rosa/lilla til purpur. Jeg elsker dem alle.

Syrener

De står både nede i bunden af haven og i et bælte oppe ved terrassen. Sammen med dem står masser af Pibeved og Dronningebuske, så der er fest for sanserne den næste måneds tid eller mere og jeg glæder mig.

Jeg elsker, at vi kan sidde enten på terrassen eller inde på Feddet og lade os indhylle i dufte af sol og sommer, mens vi nyder, at tiden endelig er for udeliv og den frihed, der følger i kølvandet på det. At det regner i dag i Aalborg betyder ingenting. Det stopper jo igen og duftene får kun ekstra kræfter af regn. Jeg nyder det hele.

Syrener

Jeg plukkede en lille buket i går aftes. Med ind måtte de. Nu dufter hele huset af syrener og kommende sommer. Ind gennem åbne døre og vinduer kommer duften natten igennem og jeg er vild med den.

I aften skal vi spise hønsefrikassé med nye kartofler og lavet med kærlighed sammen med to unge piger, som er gode til at suge til sig, når vi laver mad sammen. Det bliver godt og det passer skønt med syrener og sommer, så jeg er svært tilpas med livet. Det er ikke så skidt at være det ♥

Du vil sikkert også kunne lide