7

Jeg laver ingenting

Lammet er fundet frem, for sæsonen fejres behørigt herhjemme. I aften kommer der også lam på bordet. Om et par dage er vi mætte af det og serveringshyppigheden falder til et normalt leje, men lige nu skal det smage. Mor kommer og spiser med. Vi har en dag med nattøj og morgenhår og jeg takker skæbnen for, at der endnu ikke har stået en post udenfor, for de ville dø af skræk.

Mini er hæftet, vasket og lagt til tørre. Mens det foregår, kan jeg overveje hvilke knapper den skal have, så jeg kigger lidt på strikken engang imellem.

Til tørre

Jeg ender sikkert med de runde knapper. Det er det enkleste og sådan er det ofte, at jeg falder for det, som er enkelt. Jeg elsker sjov og farver, men ender med en diskret farve, knap, model alligevel.

Mens Mini var i maskinen, fandt jeg nøgleapparatet frem. På trods af de vabler jeg fik forleden, da jeg skulle rydde lidt op i garnindkøbene, tog jeg ufortrødent fat.

Nye nøgler

Der skulle vindes nøgler til Cobblestone. Det er gjort i en fart med et krydsnøgleapparat, så det tog ingen tid og jeg er klar til aftenens strik. Jeg vil i gang med ærmerne. Sådan er det og så må jeg hellere tage en tørn med bullen. Det mangler ikke mange centimeter, før den kan parkeres til ærmerne er færdige.

Måske jeg alligevel skulle genoverveje den med morgenhåret. Det passer sig ikke rigtigt for en lørdag eftermiddag og et varmt bad vil gøre godt, er jeg sikker på. Bagefter er der kaffen, chokoladen, sofaen og måske en god film. Det passer til gengæld perfekt for en lørdag eftermiddag med plads til ingenting.

Du vil sikkert også kunne lide