16

SENSO Kado – for Kenneths skyld

Lige henne om hjørnet venter sommerferien. Min skal holdes ude på landet i en af de smukkeste egne af Frankrig, nemlig i Dordogne. Jeg skal bære SENSO Kado – for Kenneths skyld.

Jeg elsker, at jeg skal tilbringe 3 uger der, hvor alting ender eller begynder, om du vil. Helt derude, hvor der er stille og den eneste lyd at høre er, når bonden kører af sted på traktoren ude på landevejen.

Jeg skal nyde at sidde i skyggen med en god bog, et godt strikketøj og stilhed indeni, der kun kommer af at lave ingenting og være helt tilpas. Jeg ved kun én ting, vi må og skal. Vi må og skal ind til Dordogne og sidde ved dens bred, når Bastilledagen den 14. juli åbner op for fest og fyrværkeri af den anden verden. Det er en helt særlig oplevelse at sidde lige udenfor Bergerac, når mørket falder på.

Dordogne

Vi medbringer vin og et tæppe, vi kan sidde på, mens vi sidder helt stille og lader flagermusene om at underholde inden himlen oplyses af det fineste fyrværkeri, som skal markere årsdagen for den dag vrede bønder og borgere stormede Bastillen i Paris og – skulle det vise sig – indledte den franske revolution.

Det er det eneste, jeg med bestemthed ved, at vi alle tre gerne vil. Ud over det står dagene åbne. Der er plads til det rene ingenting, små ture ind til den lille by, vi bor i nærheden af og skønne, lange restaurantbesøg i omegnen. Det er det sidste, der skal gøres med lidt mere stil i år, end Kenneth er vant til. Han er vant til, at jeg hele sommeren fra tidligt i maj til slutningen af september kun går i Birkenstock. Model Arizona. Måske med vekslende farve og struktur, men ellers er recepten klar. Birkenstock. De fungerer for mine slidte og trætte fødder.

Lad det være sagt med det samme; Kenneth er ikke vild med dem. Faktisk tror jeg slet ikke, at han udtrykker sin foragt og afsky, fordi han ved, at jeg elsker dem. Jeg er sikker på, at han gerne ser mig i andet og i år skal han få sig en overraskelse …

SENSO Kado

Jeg har investeret i et par sorte SENSO Kado – for Kenneths skyld. De er flade, som jeg bedst kan det, men de er også ret fede og måske lidt pænere, end de Birkenstock. jeg med sikkerhed også medbringer.

Mon han så inviterer mig ud at spise lidt oftere? Tiden skal vise det ;-)

Du vil sikkert også kunne lide