46

Velkommen til et skråplan

Jeg har strikket mig et skråplan, fordi jeg kunne. Jeg er fascineret af skråplaner og jeg elsker sjaler og her var chancen for at kombinere de to.

Det er endt med et stort, skønt sjal, som har både den helt rette størrelse, den rette tyngde og alligevel den helt rette lethed. Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med mit Skråplan, som jeg har døbt det.

Skråplanet

Jeg har strikket det i den skønne Blackhill LinWool. Jeg er så vild med den kvalitet. Den er utrolig dejlig at strikke af og jeg oplever, at slutresultatet har lige præcis den rette blanding af fint og råt. Helt som jeg kan lide det.

Skråplan

Det er et fedt, stort sjal/halstørklæde, som færdigt måler 225 x 65 cm. Det er lige til at gemme sig i både på en kølig sommeraften og ikke mindst til efteråret og vinteren, når vi ved, at det altid er rart med varmt til halsen.

Jeg lokkede Githa til lige at stå model, så man får en fornemmelse af, hvordan det kan sidde. Det kan naturligvis draperes på et utal af måder, men her er i hvert fald et eksempel.

Skråplan

Skråplan

Skråplan kommer i kit, så du bare skal vælge farvekombinationen, du kunne tænke dig. Vil du ikke lade andre om så betydningsfulde beslutninger, kan du selvfølgelig selv sammensætte dit personlige skråplan :-)

Jeg er også meget, meget vild med den lyse blå. Faktisk kan jeg lide dem alle, men det er specielt pastellerne, som taler til mig. Jeg er vist sådan lidt udvasket nærmende mig det grå …

Måske du skulle tage et kig også. Det kunne jo være, at du blev fristet af de lidt mere farverige, som garanteret passer til dig  :-)

Du vil sikkert også kunne lide