10

Det voldregner i dag. Det er det vildeste vejr.

Det regner i dag. Det voldregner i dag. Det er det vildeste vejr og jeg skulle ud i det tidligere. Ikke i lang tid, men tilstrækkeligt længe til, at jeg ankom drivvåd til mit bestemmelsessted. Jeg er virkelig ikke god til vådt, klistrende tøj. Virkelig ikke.

Jeg elsker regn. Jeg holder meget af at gå tur i regnvejr, men det skal være med udsigten til at komme hjem og i tørt tøj, så jeg var ikke voldsomt tilpas, da jeg sad våd og forkommen og fik overstået endnu en ting på to-do-listen. Til gengæld bliver listen kortere og kortere og det betyder, at jeg snart kommer så meget ovenvande, at jeg kan begynde at forberede til sommerferien.

Det voldregner i dag. Det er det vildeste vejr og jeg skulle ud i det tidligere. Ikke i lang tid, men tilstrækkeligt længe til, at jeg ankom drivvåd.

Vi har ikke skænket forberedelserne til ferien en tanke, siden vi bestilte. Det er ved at være på tide, men der har været meget andet, som har krævet vores opmærksomhed.

Der er mange detaljer at få på plads, inden vi synes, at det er i orden at overlade ansvaret til alle vores skønne medarbejdere. De skal føle sig trygge og det er vigtigt for os, at de hele tiden kan komme i kontakt med os. Vi har åbne telefoner hele ferien. Vi har også internet. Det er simpelthen et “must”, når man er selvstændig med internetbaseret butik. Vi skal hele tiden være klar til at hjælpe, hvis noget driller. Det gør det selvfølgelig ikke, men …

Tjørnevang på en sommerdag i juni

Vi bliver væk i mere end tre uger, så det er afgørende, at de ved, at vi er tilgængelige døgnet rundt, men vi kender dem. De kontakter os nødigt og kun i alleryderste nødstilfælde hører vi fra dem.

I år skal vi arbejde en del af ferien. Det gør ingenting. Vi sidder med udsigt ud over skøn natur og vi bestemmer selv tidspunkt og tempo.

- en snegl på vejen...

Måske bliver det snegletempo? I hvert fald er jeg sikker på, at vi alle trænger til at komme ned i gear. Det gør man på bedste vis i den lille landsby, hvor vi skal residere. Her sker intet ud over når den lokale bonde kommer forbi på traktoren.

Vi skal spise dejlig mad. Vi skal bade og jeg skal sidde i skyggen og nyde, at livet lige så stille flyder forbi. Jeg håber på rigtig godt vejr og lige nu, mens jeg skriver, er der 33 grader dernede, så det er vist ikke noget, vi kan klage på.

Tjørnevang på en sommerdag i juni

Gårsdagens dejlige vejr er en saga blot. I dag vælter regnen ned. Haven trænger, så jeg tænker, at vi andre bare må nyde indelivet lidt, mens vi venter på den tropiske varme, som skal ramme os alle i morgen. Det bliver en hed og lummer weekend – og så si’r jeg ikke mere :-)

Du vil sikkert også kunne lide