6

Torsdag er travl

Torsdag er travl. Sådan er det altid i Garnudsalg. Vi gør klar til ugens åbningsdag, så der skal fyldes op på hylderne, ryddes hjørner og gøres rent. Der skal i det hele taget gøres klart til, at vi kan modtage alle vores søde kunder, så vi løber stærkt, men vi hygger os. I dag har ikke været nogen undtagelse. Jeg sidder stille i køkkenet og strikker en pind. Vi er lige kommet hjem. Det har været en rigtig god dag.

Vi har nogle fantastiske medarbejdere. De er hver især helt igennem arbejdsomme, loyale og ustyrligt morsomme og så kan hver eneste af dem noget helt særligt, som gør dem højt skattede af Kenneth og jeg. Ingen af dem vil vi undvære og jeg elsker, at de alle er udstyret med en solid og bred humor, som ind imellem kan gøre dagene så sjove, at jeg næsten ikke kan holde det ud. Det er ikke fantasi og idéer til spas, de mangler :-)

Torsdag er travl. Sådan er det altid i Garnudsalg. Vi gør klar til ugens åbningsdag, så der skal fyldes op på hylderne, ryddes hjørner og gøres rent.

Jeg har været ude i den friske luft. Oskar ville bare i haven og jeg skulle med, så sådan blev det. Der er fortsat frisk vind derude, men solen er fremme og vi nød begge to, at vi trak frisk luft.

På terrassen står tre store potter. I dem satte Kenneth sidste år bonderoser. Det blev ingen succes. Vi har tidligere haft dem i haven, men eftersom vi bor lidt lavt, er der masser af mosegrise og er der noget, de elsker, er det rødderne på bonderoser, så vi ville forsøge os med potter på terrassen.

Nu er der knopper på dem alle tre. Jeg tror faktisk, at vi får bonderoser/pæoner i år og jeg glæder mig, for vi har ingen anelse om, hvilken farve de har.

Aftensmaden bliver en salat af en slags. Vi orker ikke andet og vi elsker salater, så det er en fin løsning på en skøn torsdag. Den første i sommeren 2017. Jo, det er jo den 1. juni. Sommer. Jeg er klar.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide