4

Vi vil elske, hvis vi kan forlænge sæsonen med et par måneder

Kenneth og jeg er hjemme denne pinse. Vi arbejder med et par af de mange projekter, vi har søsat. Udenfor arbejder Kenneth med at efterisolere gulvet på Feddet, for vi vil elske, hvis vi kan forlænge sæsonen med et par måneder og det tror vi på, lader sig gøre.

I går malede han. I dag forbereder han nyt gulv. Det er hårdt arbejde og jeg synes, at han er mega-sej.

Det er gråt derude. Tidligere silede regnen ned. Nu er der fred indtil ved sekstiden, hvor et nyt regnvejr skal bevæge sig ind over byen. Det benytter jeg mig af. Jeg vasker og hænger ud, så rask som det lader sig gøre, for det er med at udnytte tørvejret.

Jeg pudser også vinduer. Ikke stringent og samtlige, men der, hvor det lader sig gøre og giver mening i forhold til håndværkere og det arbejde, som fortsat er i gang. Vi har lang vej hjem, men konturerne bliver tydelige og målet er ikke længere uoverskueligt langt væk. Det bliver godt, når vi engang er færdige.

Jeg må nøjes med at være hende, der nusser lidt. Jeg puffer en pude, henter friske blomster ind og brygger en kop kaffe. Jeg rydder op. Jeg vasker og støvsuger. Jeg prøver hele tiden at sørge for, at Tjørnevang stadig – på trods af alle de igangværende projekter – føles som og ligner et hjem. Det lykkes de fleste dage og jeg tror bare, at vi begge har indstillet os på, at der er mange måneder endnu, hvor vi må leve lidt på feltfod.

Ind imellem sniger jeg mig ud på terrassen med strikketøjet og sætter mig og lytter til radioen og Kenneth, som slider intensivt. Jeg kan ikke hjælpe ham, for det er et arbejde, mine skuldre og hænder slet ikke kan holde til. Det er meget frustrerende, for jeg ved, at det er hårdt for ham, men der er ikke noget at gøre. I stedet byder jeg ind med andre ting.

Det er et meget spændende projekt, han har gang i. Jeg vender hele tiden tilbage for at se udviklingen. Det bliver fantastisk og kan jeg ikke andet, kan jeg i hvert fald heppe, så det gør jeg :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide