2

Den store kastanje, vi plantede

Jeg sidder med udsigt til gårdspladsen og den store kastanje, vi plantede derude sammen med børnene, da den ikke var større end en frugt med to blade på.

Det er det smukkeste træ og naturligvis betyder den noget ganske særligt for mig, fordi den også manifesterer Alexanders liv i vores families midte. Jeg har i mange år drømt om, at jeg skulle sidde lige her med udsigt til træet og det er endelig lykkes. Jeg følger med i årstidernes skiften, når jeg sidder her med kig ud til verden – eller i hvert fald en lille del af den.

Jeg er så nem at aflede, at du tror, det er løgn

Her har jeg siddet den sidste uge. Jeg har arbejdet hjemmefra. Det har været et ønske fra min side, fordi jeg havde to store opgaver, der skulle løses og jeg afledes alt for nemt, så det har været rigtig godt med denne løsning. Jeg er kommet i hus med begge opgaver. Den sidste har jeg lige sendt i korrektur.

Jeg har arbejdet i stilhed. Ingen musik. Kun lyden af Oskars snorken ved mine fødder og så lyden af de store, tunge blade fra kastanjen, der i ugens løb er landet på gårdspladsen. Ikke ét er der tilbage på træet. Det er i sandhed efterår og jeg har fulgt med, for jo, jeg kan høre, når de falder.

den store kastanje, vi plantede

Den fineste kastanje med de flotteste blade

Det er smukke blade og udsigten er ikke ringere af, at de ligger til skue på buksbommen. I går var solen her og de smukke farver lokkede mig ud et øjeblik, inden jeg igen sad fordybet over opgaverne.

Jeg er så dårlig til det der med pauser

Jeg har drukket imponerende mængder te. Jeg har drukket Chai, Ingefær og Lakrids. Jeg har spist ostemadder med den gode kommenost fra torvet. Det er blevet til adskillige bananer og Ingrid Marie og ind imellem har jeg grinet af mig selv, for ellers skulle jeg græde og skælde ud.

Jeg glemmer altid de pauser. Det er skrækkeligt, men pludselig kommer Kenneth ind af døren og jeg opdager, at det er blevet mørkt og tiden er gået, uden jeg opdagede det mindste.

Uventet besøg og en overraskelse i vente

I dag fik jeg uventet besøg af Oline. Hvor var det bare dejligt. Jeg elsker, når hun kigger forbi. Så skal jeg lige følge med i hendes liv og hun er god til at fortælle. Vi når vidt omkring, for sådan er det vist med os. Vi kan tale meget om alt mellem himmel og jord, når det kommer over os.

Vi skal ses igen om nogle timer. Det glæder jeg mig til og i morgen er jeg blevet bedt om at være klar klokken 10. Hun har en overraskelse. Jeg har jo fødselsdag om et øjeblik og jeg tror, at det er grunden til, at jeg skal …

Ja, hvad mon jeg skal? Jeg ved det jo slet ikke, men så er der jo bare endnu større grund til at glæde mig, så det gør jeg. Det bliver en skøn weekend og jeg er klar til den om et øjeblik, for jeg glemte vist morgenbadet tidligere, fordi jeg gerne ville være færdig i dag. Det er jeg nu, så det er vist på tide med det bad.

Rigtig god weekend derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide