8

Vi er stadig i gang

Foråret er her og vi er stadig i gang med renoveringen. Det bliver så lyst og dejligt og nu glæder vi os bare til, at vi kan begynde at montere køkken og på den måde ane konturerne af det hjem, vi glæder os til at indtage i den nærmeste fremtid – om alt går vel.

Der er hvidt overalt og lyst, så det er en lyst

Vi har valgt et hvidt køkken. Hvide vægge. Hvidt loft. Hvidt allevegne med undtagelse af gulvet. Det bliver eg og derfor med til at skabe jordforbindelse. Det bliver så flot, men det hele er pakket ind, mens der arbejdes på de sidste lister, lapning af skader på maling o.s.v. Vi bruger kilometervis af pap derhjemme lige nu. Og tape.

Solen er ikke min bedste allierede lige nu

Når solen ikke skinner, gør det ingenting at være fanget midt i en renovering. Det generer ikke at være henvist til småt, når vi skal slappe af og vi klarer os fortsat med meget få ejendele. Det går fint an – lige indtil solen skinner og haven og udelivet lokker. Så længes vi efter at nå i mål, så vi igen får mulighed for at nyde livet udenfor.

vi er stadig i gang

Udelivet trækker i mig

Jeg har et drivhus, der lokker og jeg kigger længselsfuldt i dets retning, når jeg ind imellem har kig i den retning. Jeg drømmer om tomater, figen og druer. Jeg forestiller mig krukker med chili, en blød og dyb lænestol og timer derude med varme til rygstykkerne og en god bog til at nære fantasien. Jeg finder endnu en gang tålmodigheden frem og husker, at om lidt er der en helt, lang sommer at nyde derude. Det er jo kun lige forår.

Om lidt springer det hele ud, men måske når jeg ud at nyde det. Det går fremad. Det varer ikke længe, før jeg kan åbne op for en sæson på Feddet og jeg glæder mig. Jeg elsker de måneder, hvor vi kan leve mere udenfor end inde. Det er skønt med åbne døre og frisk luft og jeg er ikke alene om at synes det. Oskar mener, at det forlængst er blevet forår, så han er ret irriteret over, at jeg stadig insisterer på lukkede døre.

Køkkenet blev leveret i går. Det er snart, vi kan begynde at samle og montere. Det bliver fantastisk!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide

8 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Annemette
  27. april 2018 at 11:14

  Jeg glæder mig så meget til at se jeres færdige køkken – det lyder til at blive så lækkert :-)

 • Avatar
  Svar
  Jane
  27. april 2018 at 02:27

  Smukke smukke billeder.
  Jeres koekken lyder til at blive fantastisk, hvidt i hvidt er ogsaa min foretrukne ‘farve’ kombination. JEg krydser fingre for at projektet skrider planmaesigt frem og at I snart kan nyde jeres nye vaerested.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   1. maj 2018 at 12:24

   Vi glæder os så meget til at flytte tilbage, Jane og det ser lovende ud allerede :-)

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  26. april 2018 at 18:10

  Ja det er lidt hårdt mens det står på. Men der er nu også noget hyggeligt ved at leve småt og lidt primitivt mens det står på. Og især når man venter på noget godt og ved det kun er for en periode :). Det lyder til at blive rigtig lækkert.
  Glæder mig til at se billeder af det færdige resultat.
  Foråret er her alt springer ud og dufter.
  Hyggelig St.Bededag og weekend.

  Jeg skal hygge med barnebarn, for mor,far og morfar skal sætte nyt køkken op hos den lille familie og så skal skønne lille Tjalfe lidt af vejen, og have mormors fulde opmærksomhed. Det bliver så skønt med den lille fyr. Vi skal råhygge. Han er lidt over 1 1/2 år, og kan holde mormor igang:)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   1. maj 2018 at 12:22

   Åh, jeg glæder mig til, at det bliver min tur til at hygge med barnebarn :-)

 • Avatar
  Svar
  Lise
  26. april 2018 at 15:45

  Det lyder dejligt for jer og Oscar.
  Mine hunde nyder at kunne gå ud og ind, som det passer dem.
  Vi glæder os alle til at se billeder af jeres lille paradis, når alt er på deres nye plads.
  Og så et helt nyt køkken – det må være fantastisk at se frem til.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   1. maj 2018 at 12:20

   Vi glæder os meget til at flytte tilbage ind i huset og ja, det nye køkken er virkelig noget, vi ser frem til :-)

  Byd gerne ind