8

Vi er stadig i gang

Foråret er her og vi er stadig i gang med renoveringen. Det bliver så lyst og dejligt og nu glæder vi os bare til, at vi kan begynde at montere køkken og på den måde ane konturerne af det hjem, vi glæder os til at indtage i den nærmeste fremtid – om alt går vel.

Der er hvidt overalt og lyst, så det er en lyst

Vi har valgt et hvidt køkken. Hvide vægge. Hvidt loft. Hvidt allevegne med undtagelse af gulvet. Det bliver eg og derfor med til at skabe jordforbindelse. Det bliver så flot, men det hele er pakket ind, mens der arbejdes på de sidste lister, lapning af skader på maling o.s.v. Vi bruger kilometervis af pap derhjemme lige nu. Og tape.

Solen er ikke min bedste allierede lige nu

Når solen ikke skinner, gør det ingenting at være fanget midt i en renovering. Det generer ikke at være henvist til småt, når vi skal slappe af og vi klarer os fortsat med meget få ejendele. Det går fint an – lige indtil solen skinner og haven og udelivet lokker. Så længes vi efter at nå i mål, så vi igen får mulighed for at nyde livet udenfor.

vi er stadig i gang

Udelivet trækker i mig

Jeg har et drivhus, der lokker og jeg kigger længselsfuldt i dets retning, når jeg ind imellem har kig i den retning. Jeg drømmer om tomater, figen og druer. Jeg forestiller mig krukker med chili, en blød og dyb lænestol og timer derude med varme til rygstykkerne og en god bog til at nære fantasien. Jeg finder endnu en gang tålmodigheden frem og husker, at om lidt er der en helt, lang sommer at nyde derude. Det er jo kun lige forår.

Om lidt springer det hele ud, men måske når jeg ud at nyde det. Det går fremad. Det varer ikke længe, før jeg kan åbne op for en sæson på Feddet og jeg glæder mig. Jeg elsker de måneder, hvor vi kan leve mere udenfor end inde. Det er skønt med åbne døre og frisk luft og jeg er ikke alene om at synes det. Oskar mener, at det forlængst er blevet forår, så han er ret irriteret over, at jeg stadig insisterer på lukkede døre.

Køkkenet blev leveret i går. Det er snart, vi kan begynde at samle og montere. Det bliver fantastisk!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide