11

Vi gik i Kenneths farvelaboratorium

Jeg arbejder på det næste nyhedsbrev. Jeg tager fotos, opdaterer varelister, skriver tekster og arbejder nogenlunde konsistent med at få det lavet færdigt, så det er klar til udsendelse sidst på ugen. Det er hyggeligt arbejde, når det bliver gjort i god tid. Denne gang har jeg været på forkant, så det forløber smertefrit. Vi mangler bare de sidste produkt-fotos fra fotografen, så er vi næsten klar.

Kenneths Farvelaboratorium

I weekenden havde vi en skøn søndag sammen med Anne og Amanda. Vi gik i Kenneths Farvelaboratorium fra den tidlige formiddag og til det næsten ikke kunne betegnes som eftermiddag mere, men nødvendigvis måtte hedde tidlig aften. Kenneth introducerede os til at farve garn og så gik vi ellers i gang.

For os alle gælder det, at vi er temmelig afdæmpede i vores farvevalg og derfor blev det heller ikke vilde resultater, der kom ud at hænge på tørrestativet i gården, men afdæmpede, smukke og forholdsvis rolige indfarvinger, men ens for os alle var det, at vi vil elske at strikke af de farver, vi hver især endte med.

Vi gik i Kenneths farvelaboratorium

Grå som base er lige, hvad jeg kan lide

Jeg farvede på grå base, fordi jeg elsker det resultat, der kommer af at gøre det. Jeg farvede garn til nogle projekter, jeg længe gerne har villet strikke og jeg farvede garn, der blot skal ligge til inspiration, til jeg pludselig rammer netop det, der skal blive ud af det.

Det var så sjovt, at vi alle var enige om, at vi må gentage en anden gang. Anne og jeg var også enige om, at vi næste gang må træde ud af vores komfort-zone og blive lidt mere modige. Vi må lege lidt mere, tænker jeg, mens jeg kigger ud over mit hav af afdæmpede, skønne farver. Især den brune er jeg glad for.

De kan gemmes, til det rigtige projekt kommer forbi

Jeg farvede en stor mængde gult uld. Jeg ved ikke hvorfor. Måske var der bare plads i karret. I hvert fald står jeg nu med en håndfuld smukke, gyldne fed, som så rigeligt rækker til en lang cardigan, hvis jeg orker. De kan gemmes en tid, til det rigtige projekt kommer forbi.

Jeg elsker, at den grå melering kigger ud gennem farverne. Det gør garnerne ekstra smukke, hvis du spørger mig og jeg har farvet på en base, som egner sig til alverdens ting. En lammeuld, som løber 650 meter pr. 100 gram. Den er helt perfekt til det meste.

Jeg glæder mig til næste gang

Jeg hyggede mig stort i det gode selskab. At jeg fik disse skønne garner ud af det var bare en ekstra gevinst og jeg glæder mig til, at jeg skal vinde nøgler af ulden, for så ved jeg, at jeg har fundet det projekt, netop den farve egner sig til, men jeg glæder mig allermest til næste gang, vi skal farve sammen.

Det er vanvittig sjovt :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide