9

Sensommerstrandvejr i september

Det viste sig, at der blev sensommerstrandvejr og det skal man benytte sig af, når man holder sommerferie i september. Vi var allerede taget i sommerhuset, for nogle helt andre ting, men vejret var jo fantastisk, så der var ikke langt fra tanke til handling, da vi kørte ned på stranden.

Egentlig skulle vi have været retur til Aalborg, men vi blev enige om, at den tur måtte udsættes nogle timer. Hvornår får man ellers chancen for en strandtur midt i september? Nej, det skulle altså udnyttes, så vi skyndte os afsted.

Sensommerstrandvejr i september

Det mest vidunderlige sensommervejr

Der var helt vidunderligt vejr. I bagagerummet lå strandtæppet fra sidste gang, vi sneg os derned, så det var nemt at hente det op af dybet og eftersom vi alligevel ikke er dem, der slider mest på badetøj her i Danmark, var vi hurtigt etableret i skøn tosomhed lige midt i ingenting, men ikke alene. Faktisk var vi mange i vores ende af stranden.

På den del af stranden, der helt traditionelt er den mest besøgte, var der stort set ingen mennesker, mens der ude i vores ende var adskillige biler ud over os. Vi lå ikke i lag, men vi lå da så tæt, at vi hilste pænt på hinanden. Da ISS kom for at bede os flytte ud af militærområdet på grund af en nært forestående øvelse, tog det dem ikke mange minutter at få advaret os alle. Vi endte i nogenlunde samme formation små hundrede meter længere inde ad stranden få øjeblikke senere, da vi alle havde flyttet os.

FOTO: Strikketasken har Anne syet specielt til mig. Hun er så dygtig :-)

Strandstrik og så endda på en smuk tirsdag med sensommerstrandvejr

Jeg havde strikketøjet med, så jeg strikkede lidt videre på borten på et Camomille Sjal, jeg har været i gang med nogle uger. Det sidste her trækker tænder ud, men jeg skal nok nå i mål.

Det bliver utrolig lækkert strikket i Kenneths håndfarvede merino og vores nye Blackhill Kid Silk Mohair. Let som en sky og så er jeg altså helt vild med farven på det. Den bliver god til efterår og vinter.

At huske, hvad man har glemt

Jeg samlede sten og arrangerede dem i smukke mønstre, jeg strikkede, jeg drak rabarber af den bedste slags og bandt tørklæde, så håret ikke kildede mig i ansigtet hele tiden. Jeg nussede Kenneth i nakken, mens vi lod tiden gå. Vi nød, at solen varmede vores rygstykker og faktisk var det eneste, der fik os til at forlade stranden, at vi pludselig huskede, at vi havde glemt.

Vi havde glemt at tømme postkassen. Altså postkassen ved sommerhuset. Det fik vi gjort og vi fandt de papirer, vi har ledt forgæves efter et stykke tid. Bagefter gik turen hjemad i rask galop. Vi skulle hjem, så jeg kunne få rettet en opskrift i en fart. Det er gjort nu og tilbage står bare at få skruet en god portion Chili con Carne sammen. Det er ingen sag, når vi er to om det.

Jeg kan lide at holde sommerferie i dag ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide